Bitcoin-navn og logo registrert med spansk patent- og varemerkekontor

Handler gjennom en advokat og har en anonym person beskyttet ordet ‚bitcoin‘ på nasjonalt nivå.

Bitcoin-navnet og logoen er varemerke i Spania med det spanske patent- og varemerkekontoret . Denne prosessen ble fullført av Ignacio Rubio Menéndez, en compliance ekspert og advokat som spesialiserer seg i forretningsrett. Cointelegraph en Español snakket direkte med Menéndezs klient, som valgte å være anonym foreløpig.

Denne personen forklarte:

„Jeg har nå logoen og ordet ‚bitcoin‘ registrert på nasjonalt nivå i det spanske patent- og varemerkekontoret. Alle kan få tilgang til postene, ettersom de blir publisert daglig og for alle målgrupper.“

På spørsmål om hvorfor han tok initiativ til å beskytte denne immaterielle eiendommen for seg selv, svarte han: „Jeg er en Bitcoin Code selger, jeg har et kjøp og salgskontor, og ideen er å beskytte bitcoin, i alle fall i Spania. Så jeg stiller opp for merkevaren og ta ansvar for at enhver ny bruker kan føle seg 100% trygg på å jobbe med meg og vekk fra svindelen som navngir og bruker ‚bitcoin‘. ”

Det skal bemerkes at arkiveringen adresserer logoen som inneholder den hvite bokstaven „B“ i en oransje sirkel, som ville være den offisielle logoen til Bitcoin. „I teksten refererer store bokstaver B til koden og små bokstaver b refererer til kryptoen,“ avklarte han.

Han fortsatte:

„Jeg gir beskyttelse for virksomheten min og nå med merkevaren min, slik at hvis noen personer eller firmaer på nasjonalt nivå ønsker å misbruke logoen vi alle kjenner, og ordet ‚Bitcoin‘, har jeg krav på misbruk av mitt merke. ”

Han konkluderte: „Jeg er ikke en falsk Satoshi, jeg har nettopp registrert eierskapet og den legitime bruken av logoen og ordet. Hvis noen bruker den feil, vil jeg forsvare den.“