ABRA’S CEO HEEFT NET 50% VAN ZIJN INVESTERINGSPORTEFEUILLE IN BITCOIN GESTOKEN…

Bitcoin heeft de afgelopen maanden een sterke rally gehad, omdat de macro-trends de groei hebben bevorderd. De rally komt omdat een toenemend aantal investeerders, Crypto Bank zowel binnen de crypto als buiten de crypto, zich hebben gerealiseerd dat er een groeiende fundamentele waarde is in het bezitten van Bitcoin.

Bill Barhydt, CEO van Abra, maakte dit duidelijk toen hij onlangs aankondigde dat hij zijn blootstelling aan BTC heeft verhoogd. Abra is een toonaangevende crypto-assetuitwisseling die de laatste jaren enorm aan kracht heeft gewonnen.

BILL BARHYDT, CEO VAN ABRA, HEEFT NU 50% VAN ZIJN NETTO WAARDE IN BITCOIN.
In zijn commentaar op Twitter zei Barhydt, die vroeger bij de CIA en NASA werkte, dat 50% van zijn investeringsportefeuille nu in Bitcoin zit:

14 BTC & 95.000 Free Spins voor elke speler, alleen in mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Speel nu!
„Een paar weken geleden heb ik mijn eigendom van #Bitcoin aanzienlijk vergroot en het is nu 50% van mijn beleggingsportefeuille. Waarom? Ik geloof dat #Bitcoin de beste investeringsmogelijkheid in de wereld is op dit moment. Er zijn drie redenen waarom ik geloof dat dit vandaag de dag waar is…. Fundamentals, Technicals, en Sentiment.“

Ik geloof dat #Bitcoin de beste investeringskans in de wereld is op dit moment. Er zijn drie redenen waarom ik geloof dat dit vandaag de dag waar is…. Fundamentals, Technicals en Sentiment. Laten we naar elke reden kijken. (2)

– Bill Barhydt (@billbarhydt) 23 oktober 2020

Over de grondbeginselen gesproken, merkte hij op dat de decentralisatie en het vaste aanbod van Bitcoin duidelijker wordt dan ooit. Hij noemde ook hoe de cryptografie zich steeds meer ontwikkelt op het gebied van privacy, wat belangrijk zal zijn in een steeds meer digitale wereld.

Over techniek gesproken, merkte hij op dat de leidende cryptokringen zich in het midden van een patroon bevinden dat voor de vorige aanloop voor het laatst werd gezien.

En sprekend over het sentiment, merkte Barhydt op dat met een relatief lage interesse in Bitcoin vanuit het oogpunt van de detailhandel, het nu waarschijnlijk een goed moment is om in te stappen.

VERRE VAN DE ENIGE
Hij is niet de enige met ‚huid in het spel‘. Raoul Pal, een voormalige hedgefondsmanager en de huidige CEO van Real Vision, zei eerder deze maand in een podcast dat ongeveer 60% van zijn netto waarde in Bitcoin zit.

Over de reden waarom hij denkt dat dit een goed idee is, merkte hij op dat alle macro-factoren en zelfs de interne fundamenten en techniek aangeven dat Bitcoin hoger zal exploderen:

„De meeste mensen begrijpen dat laatste niet, maar Powell heeft eenvoudigweg laten zien dat er een NUL-tolerantie is voor deflatie, dus ze zullen alles doen om het te stoppen, en dat is goed voor de twee moeilijkste activa – Goud en Bitcoin. Powell verlangt naar inflatie. Ik denk niet dat hij de echte vraag naar inflatie krijgt, maar hij zal een fictieve devaluatie krijgen, samen met de andere centrale banken die allemaal op dezelfde missie zitten“.

Anthony Pompliano, een opmerkelijke analist en investeerder in de ruimte, zei onlangs ook dat ongeveer 80% van zijn investeringskapitaal in Bitcoin zit.